Denna rumpa är enbart för dig…

denna rumpa är enbart för dig

Hej svejs alla glada :-). Här har ni en trevlig singel tjej som nästan, men bara nästan deppar för att hösten är slut. Vintern är så mörk och dyster och vädret är mest skit hela tiden. Ingen favorit årstid om du frågar mej. Är man dessutom singel så är det ännu tråkigare. Visst har jag mina kompisar som jag umgås mycket med men det är något som saknas. Speciellt när man kommer hem och är ensam. Jag ser rätt okej ut och har väl inte direkt svårt att hitta killar men jag söker något lite djupare och inte så ytligt.

Därför tänkte jag kolla läget, om det finns någon trevlig kille som skulle vilja träffas lite ibland och mysa. Med mysa vet jag egentligen inte vad jag menar hahaha. Men typ någon kille som vill ligga under filten i soffan, kolla en film och käka lite snacks. Kanske kramas lite, få känna lite värme och närhet. En kille som kanske vill sova över ibland, som kanske precis som jag behöver mysa naken under täcket. Självklart gillar jag sex, det gör väl alla?!?! Men det är faktiskt inte enbart därför jag skriver denna kontaktannonsen.

Man kan ju vara vänner som myser tillsammans, det är ju det ultimata egentligen. Jag söker inte något förhållande i första hand. Om det visar sej att det uppstår känslor så får vi ta det då. Jag trivs bra med singellivet men om mannen med stort H dyker upp så gör han. Jag tror inte på det där att leta efter kärleken, sånt funkar inte. Många kompisar som gett upp hoppet efter att ha letat och letat utan att hitta kärleken. Tja, de flesta hittar kärleken när dom slutat leta.

Jag vill att vi har mysigt och kul tillsammans, att vi är ärliga mot varandra och respekterar varandra för dom vi är. Jag är som person snäll och omtänksam men också envis och bestämd. Mitt liv är ordnat, jag har inga problem utan allt rullar på i lagom takt. Du är en trevlig och omtänksam kille, seriös och vi ska känna någon sort samhörighet, vänskap eller något annat. Gör vi det så vill jag att vi fortsätter att träffas. Vad säger du? Ska vi försöka ha en mysig vinter ihop, du och jag?